Bine ati venit la Facultatea de Stiinte Umaniste

ANUNȚ PRIVIND DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚILOR DIDACTICE

Întrucât rata incidenței cumulată a cazurilor COVID-19 pe ultimele 14 zile, comunicată de către DSP, vineri 19.11.2021 are valoarea de 3,96/1000 pentru Municipiul Târgoviște, în conformitate cu „Ghidul privind măsurile organizatorice și de funcționare a Universității Valahia din Târgoviște (UVT), în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2”, aprobat prin HS nr. 34 E/30.09.2021, începând de luni, 22 noiembrie 2021, activitatea didactică în cadrul Facultății de Științe Umaniste din Universitatea „Valahia” din Târgoviște, de la programele de studii cu frecvență, se va desfășura în sistem mixt (activitățile didactice de tip laborator/practică/seminar se vor desfășura cu prezență fizică; cursurile se vor desfășura în regim online), conform orarului specific.

Scenariul de derulare a activităților didactice se va actualiza săptămânal, cu referință la fiecare zi de vineri, în funcție de evoluția epidemiologică.

ANUNȚ  privind relația cu secretariatul

Având în vedere situația epidemiologică privind infecția cu COVID-19, precum și decretarea stării de alertă din România, care au dus la derularea online a activităților didactice și administrative, corespondența cu studenții din cadrul facultății noastre se va purta pe următoarea adresa de e – mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii despre coronavirus

Facultatea noastra este în prezent, cu certitudine, una dintre cele mai reprezentative ale Universitatii “Valahia”. O recomanda, în acest sens, atât numarul de studenti care-i urmeaza cursurile, cât si performantele ce au facut-o cunoscuta. Ea se particularizeaza, de asemenea, prin faptul ca reuneste într-o singura structura organizationala patru domenii de studiu: istorie, geografie, educatie fizica si sport, kinetoterapie. Acestea sunt înrudite, iar abordarea noastra, prin obiectivele comune ale activitatilor educationale, începând cu licenta si apoi prin studiile de masterat si doctorat pe care le oferim, vizeaza formarea absolventilor ca intelectuali de valoare, ca personalitati armonioase, creative si competitive în profesiunile spre care îi orientam în viata.

Oferta bogata de optiuni în procesul educational, la fiecare nivel, conditiile ce tin de dotarile tehnice, îndrumarea asigurata de cadrele noastre didactice, cu o excelenta expertiza, activitatea stiintifica si de cercetare pe care o urmarim cu atentie si o amplificam an de an, cultivarea unor schimburi intense de studenti si cadre didactice cu multe universitati europene, toate oglindesc preferintele evidente ale celor care, în numar crescând, au urmat si absolvit facultatea noastra. Aceasta realitate ne obliga si ne onoreaza, în acelasi timp, sa asiguram facultatii o individualitate tot mai clara, un loc bine definit între celelalte institutii cu un profil general similar din tara si din Europa de astazi.

Decan - Prof.univ.dr. Mircea Anghelinu

- scurta prezentare a facultatii.

FaLang translation system by Faboba