Bine ati venit la Facultatea de Stiinte Umaniste

 

Programul EURO 200

Studenţii Universităţii „Valahia” din Târgovişte pot solicita acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziţionării de calculatoare prin Programul EURO 200. Beneficiarii acestui program sunt studenţii în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit lunar brut de maximum 250 de lei pe membru de familie. Modelul de cerere, conţinutul dosarului, stabilirea venitului, configuraţia minimă recomandată a calculatoarelor si calendarul programului sunt ataşate la prezentul anunţ. Documentele scanate din dosarele - complete - se vor trimite către Biroul Imagine şi Comunicare, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , cu menţiunea „pentru Programul Euro 200”.
Termenul limită de depunere este 17.04.2020.

Continut dosar EURO 200
Cerere EURO 200
Calendar EURO 200

 

ANUNȚ IMPORTANT


Având în vedere situația epidemiologică privind infecția cu COVID-19, precum și decretarea stării de urgență din România, care au dus la suspendarea în totalitate a activităților didactice și administrative pentru o perioadă de 30 de zile, corespondența cu studenții din cadrul facultății noastre se va purta pe următoarea adresa de e – mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . La această adresă se vor putea trimite dosarele de bursă completate corect și integral (cererile tip se găsesc pe site-ul Universității la secțiunea studenți - cu precizarea că la reluarea activităților studențești aveți obligația să depuneți, în timp util, la secretariat, dosarul cu documentele în original).


Vă mulțumim pentru înțelegere! 

Informatii despre coronavirus

 

Facultatea noastra este în prezent, cu certitudine, una dintre cele mai reprezentative ale Universitatii “Valahia”. O recomanda, în acest sens, atât numarul de studenti care-i urmeaza cursurile, cât si performantele ce au facut-o cunoscuta. Ea se particularizeaza, de asemenea, prin faptul ca reuneste într-o singura structura organizationala patru domenii de studiu: istorie, geografie, educatie fizica si sport, kinetoterapie. Acestea sunt înrudite, iar abordarea noastra, prin obiectivele comune ale activitatilor educationale, începând cu licenta si apoi prin studiile de masterat si doctorat pe care le oferim, vizeaza formarea absolventilor ca intelectuali de valoare, ca personalitati armonioase, creative si competitive în profesiunile spre care îi orientam în viata.

Oferta bogata de optiuni în procesul educational, la fiecare nivel, conditiile ce tin de dotarile tehnice, îndrumarea asigurata de cadrele noastre didactice, cu o excelenta expertiza, activitatea stiintifica si de cercetare pe care o urmarim cu atentie si o amplificam an de an, cultivarea unor schimburi intense de studenti si cadre didactice cu multe universitati europene, toate oglindesc preferintele evidente ale celor care, în numar crescând, au urmat si absolvit facultatea noastra. Aceasta realitate ne obliga si ne onoreaza, în acelasi timp, sa asiguram facultatii o individualitate tot mai clara, un loc bine definit între celelalte institutii cu un profil general similar din tara si din Europa de astazi.

                         Decan - Prof.univ.dr. Mircea Anghelinu

 

- scurta prezentare a facultatii.

FaLang translation system by Faboba